• Announcements

    • GreatMarko

      Forum Upgrades   01/29/2016

      Hi Folks,   As you may have noticed if you're a regular visitor to our forums, things look a little different as our forums have just undergone a significant upgrade and now have a fresh new look!  We're aware that there are one or two little "niggles" with the upgrade that still need ironing out, but we're on the case, and normal service will be resumed shortly!   In the meantime, if you've got a problem with a BitTorrent product, but are unable to post about it in the forums, you can also find support via the following links: BitTorrent Client Help Center BitTorrent Sync Help Center BitTorrent Bundle Help Center BitTorrent Bleep Help Center   Thank you for your patience as we work to improve your forum experience! UPDATE: 1st Feb - We're currently investigating issues with notifications - earlier issues that may have been preventing some users from logging in have now been resolved. UPDATE: 2nd Feb - Looking for the BitTorrent Sync forums? They've moved to http://forum.getsync.com (you can use your existing BitTorrent forum credentials to login)
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest mia

error: element not found

19 posts in this topic

Unfortunately, the error is being passed from windows and it's not descriptive enough at that level to know what's actually going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I AVE THE SAME ON XP FAMILY I THING REGISTRY PROBLEM,

I'VE SPYBOT AND AVAST RUNNING

AND I'VE USE SYSTEM SUITE FOR CLEANNING AND DEFRAG MY REGISTRE

SINCE I'VE THI PROBLEM

HOWEVER I USE BITCOMET AND I TRANSFERT OLD IMCOMPLET IN BITORRENT WITH RENAME EXTENSION;

IT'S COOL WITH HASH VERIFYING IT'S WORK FIND;

UNFUTUNALY I'M NOT REMEBERING IF THE MISSING FILE IS ONE TRANSFERED

NOTE IT4S BIG FILE 7Go AND 11Go

ESLE BITORRENT IS VERY FINE I PREFER IT ~(;o])

note 2 very sorry for my english i suppose it' so bad

thank

Share this post


Link to post
Share on other sites

привет woahh!! :blink:

i dont think at this

but the file is correct!my pc else

it is possible via bittorrent?

i'nt not problem with bitcomet since 6 year minimum.

:(

What do you think, and why the file could not be found by bittorrent if I hack and the file is there. and then this happens even when it is being played by winamp.

I do not want to downgrade because I prefer bittorrent it is lighter. if security is less I ask. :huh:

either we are not likely to have this problem, and I would not stay in xpfamily I will install xp 64

this os is safer and more competent

I have a list of tracker but I do not control the quality you have advice about this? :unsure:

thank you kindly

Share this post


Link to post
Share on other sites

switching to bitcomet is switching to a client that spies on you.

Skipping files seems to be one of the core causes of the element not found errors.

There are also settings such as using the partfile and adding .!bt to incomplete files that could be causing at least part of the problem.

Are you deleting skipped files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok thank you for your reply. ;)

there is a new file 6.95Go which is the same but just seed for download have been no problems.

and it started with bittorrent. it's true I thought of a problem structure by importing files from those of BitComet.

I upload many files 23 and 3 which download without problem.

I will remove the seed files that not a problem.

if they are once again I repost.

other info on the comment on upload no problem equivalent to one

not a problem for me is just for support and sharing software. :P

I remake the experience of transfer from Bitcom with source files in an attempt

I would keep abreast

thank you to you soon.

bittorrent super lightweight and efficient and simple that I personally love them B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok

I think I found the problem! :rolleyes:

here is the file path

>E:\téléchargements\bittorrent\Fleetwood Mac-Discography,Greatest Hits & Live (Part 1) [FLAC][h33t]-Kitlope\Greatest Hits\Fleetwood Mac-The Chain 1992 (25 Years 4CD Compilation)\Fleetwood Mac-25 Years The Chain Disc 1 of 4\11 Thast all for Everyone.f <miss"lac" extension is flac

:unsure:

by moving the file with supercopier2 it also gives me an error and in the path we can see that missing "lac" :angry:

in the extension. I think the path is too long when do you? :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

switching to bitcomet is switching to a client that spies on you.

Skipping files seems to be one of the core causes of the element not found errors.

There are also settings such as using the partfile and adding .!bt to incomplete files that could be causing at least part of the problem.

Are you deleting skipped files?

On my utorrent the error "element not found" was due to some corruption of data files. This is what I do to fix when it happens.

1. Copy torrent file to temporary location (somewhere away from torrent paths)

2. delete torrent (not data) in utorrent

3. Move torrent file back to my torrent pick up folder and let utorrent load it

4. While stopped (my torrents are set not to start automatically), edit trackers, set priorities, skips etc as originally set

5. right click and force recheck (usually will come up with less % downloaded, thats why i think it is due to corrupt data)

6. Once recheck is done, start d/l again

I have done it on 4 or 5 torrents and each time it fixed the problem.

Best regards

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe you deleted, renamed or moved your files from their saving destination and so they can not be uploaded anymore, right click on those files you did something with them and select "relocate" but remember; to avoid downloading the same file twice use "don't download" to skip downloading it. i wish it'll be useful for you. :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

this problem occures when the file is saved on a removeable drive or the drive have not enough space no need to change the client

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using bittorrent 7.6.1. I got this experience as well. Turning off the bt.compact_allocation and false the disko.coalesce_write did't help. I found that it was because I saved the torrent files other than in its default folder (for mine, it is "user/myname/download" folder; windows 7) by making a new folder such as user/myname/download/software..I stop doing this and just let the torrent files saved in its default user/myname/download and it works flawlessly w/o this error anymore. Sorry for my english and hope this'll help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0