Search the Community

Showing results for tags 'problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BitTorrent Client
    • Common Errors and Solutions
    • Announcements
    • General Discussion
    • Troubleshooting
    • Feature Requests
    • BitTorrent Pro Support
  • BitTorrent Mobile
    • BitTorrent Android
    • BitTorrent Remote Apps
    • BitTorrent Remote Web
  • Developers
    • Announcements
    • General Discussion
  • BitTorrent Bleep
  • Project Maelstrom
    • Developer Discussion
  • BitTorrent Web
    • BitTorrent Web Client

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everybody! I have dowloaded BitTorrent installer and emediately after i started install my antivirus (360 Total Security) detected trojan, screenshot related. Can your give me and advice what should i do? What is that file?
  2. Hi everyone! I've been using bittorent for years but I never had any problems. I got a new computer a few days ago and neither bittorent nor utorrent seem to work properly on it. I downloaded bittorent last night and it worked fine, but when I turned it on today it crashed. And it keeps crashing every time I open it. I turned off the firewall for bittorent and Avast doesn't seem to be the causing the issue.It now either crashes completely or looks like in the pictures below. I got a program called intel management and security, bittorrent seems to be working better when I turned it off but it still lags quite a lot. My operating system is Windows 7 Ultimate, 64-bit. PC specs: Screenshots of bittorent: http://tinypic.com/view.php?pic=2rnczgw&s=8#.Vfvfzd-qqko
  3. i have been using bit torrent for quite some time and lately have run into issues with download speed. for some reason it wont go over 1.5-1.7 MB per second. i know its not my internet or my hardware. are there settings i need to change? here are my speed results. http://www.speedtest...sult/2906856226 any help would be appreciated. also i am aware of the seeder to leech ratio and all that. one of the things i was downloading had about 3600 seeders and about 500 leeches. for some reason the link isnt working here is the image