• Announcements

    • GreatMarko

      Forum Upgrades   01/29/2016

      Hi Folks,   As you may have noticed if you're a regular visitor to our forums, things look a little different as our forums have just undergone a significant upgrade and now have a fresh new look!  We're aware that there are one or two little "niggles" with the upgrade that still need ironing out, but we're on the case, and normal service will be resumed shortly!   In the meantime, if you've got a problem with a BitTorrent product, but are unable to post about it in the forums, you can also find support via the following links: BitTorrent Client Help Center BitTorrent Sync Help Center BitTorrent Bundle Help Center BitTorrent Bleep Help Center   Thank you for your patience as we work to improve your forum experience! UPDATE: 1st Feb - We're currently investigating issues with notifications - earlier issues that may have been preventing some users from logging in have now been resolved. UPDATE: 2nd Feb - Looking for the BitTorrent Sync forums? They've moved to http://forum.getsync.com (you can use your existing BitTorrent forum credentials to login)
mikepic

"Checked 0.0%"

3 posts in this topic

I've been using BT for a couple years now with no problems and just after installing 7.8 I noticed some strange activity.

When I add a new torrent it goes through the metadata check and gets to a point where it says "Checked 0.0%" but won't start downloading. There are many seeds and peers available but BT stays at 0. This happens with all new torrents I add.

If I close BT down completely and turn it back on it connects and begins downloading like normal.

Any idea what's causing this hiccup?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue. in fact, I switched from UTorrent to BitTorrent Because of the problem. Just had it happen with Bit as well. Would love a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.